Subject: Symposium Kennismanagement 2.0

Kennismanagement 2.0: de grote uitdaging

Kennismanagement krijgt een nieuwe insteek bij bedrijven en instellingen.

De focus is niet meer het traditionele automatiseren en beheersen, maar samenwerken en kennis delen. Kennismanagement is volwassen geworden. Het ?managen? van kennis is niet langer het doel, maar het stimuleren van leren van elkaar om samen nieuwe kennis te creëren en te ontwikkelen. Tweede generatie kennismanagement gaat uit van de oriëntatie van mensen en het gedrag dat hiervan het gevolg is.

Op 5 oktober 2006 zullen vier internationaal bekende wetenschappers hun visie op deze nieuwe generatie kennismanagement prijsgeven op een door InfoManagement georganiseerd symposium. Tijdens deze ?SuperMasterclass? buigen René Tissen - hoogleraar kenniseconomie aan de Universiteit Nyenrode, John Mackenzie Owen ? hoogleraar informatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, en Leo Kerklaan ? partner van Holland Consulting Group zich ieder vanuit hun eigen expertise over het onderwerp. Zij doen dit onder leiding van Rik Maes ? hoogleraar informatie- en communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam - die commentaar geeft, het debat aangaat met de sprekers en het publiek en conclusies trekt voor de toekomst.

Kennis en inzichten van het hoogste niveau!

Het symposium is bestemd voor informatieprofessionals, kennismanagers, informatiemanagers, medewerkers en leidinggevenden in kennisintensieve bedrijven en instellingen, kenniscentra en informatiecentra, managers van bedrijfs-, wetenschappelijke en speciale bibliotheken en iedereen die werk wil maken van kennismanagement.

Programma:

René Tissen: Kennis en organisaties

John Mackenzie Owen: Kennis en informatie

Leo Kerklaan: Kennis en kwaliteit

Rik Maes: Debat toekomstbeelden

InfoManagement organiseert dit symposium ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum.

Aanmelden is mogelijk via het formulier op www.infomanagement.nl of per email info@infomanagement.nl o.v.v. uw gegevens.

Donderdag 5 oktober 2006, 13.30-17.00 uur

Hotel Arena te Amsterdam

Toegang ? 225,- exclusief btw

Na afloop is er een feestelijke receptie in de Tuinzaal van het hotel ter gelegenheid van het jubileum van InfoManagement.