Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Vacature Informatiespecialist

  • Breinstein Detachering

    Vacature Archivaris / Informatiespecialist

    Bedrijfsprofiel

    De afdeling Documentaire informatievoorziening is verantwoordelijk voor het beheer en de inrichting van informatie en informatiesystemen binnen de organisatie. Het beheer richt zich met name op het registreren en archiveren van documenten. Bij de inrichting ligt het accent op het stroomlijnen van informatieprocessen en het optimaliseren van de informatiedienstverlening. Digitalisering staat hierbij centraal. Zowel de organisatie als afdeling DIV richten zich op de nieuwste ontwikkelingen binnen informatievoorziening en anticiperen hierop.

    Functie omschrijving

    Breinstein Detachering is opzoek naar een Archivaris voor de afdeling DIV (documentaire informatievoorziening) in de regio Amsterdam. Een senior medewerker die zelfstandig projecten kan aanpakken. Wij zoeken iemand met geruime kennis van/ en ervaring met de Basis Archief Code en die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het DIV werkveld.

    Taken:

    Projectbewerking archieven

    Inventariseren, opschonen, vormen en vernietigen van de stukken

    Beschrijvende inventaris opstellen

    Contacten omderhouden met het regionaal archief

    Verbeterpunten signaleren en aanpakken

    Functie eisen

    Breinstein Detachering is opzoek naar een ervaren Archivaris/ Informatiespecialist die de archiefwet en regelgeving goed weet toe te passen. Daarnaast heb je geruime kennis en ervaring van de gemeentelijke organisatie en archieven. Tevens ben je een pro- actieve senior die verbeterpunten signaleert en aanpakt.

    Daarnaast beschik je over:

    Hbo werk en denkniveau

    Vakopleiding SOD II aangevuld met VVA of

    Vakopleiding Archivistiek A of B of een vergelijkbare opleiding in archief en informatiemanagement aangevuld met relevante cursussen

    Gemeentelijke werkervaring

    Kennis van de gemeentelijke applicaties

    Arbeidsvoorwaarden

    Werken bij Breinstein Detachering betekent werken bij een organisatie die jou ambities centraal stelt. Wij kijken samen met jou naar opdrachten die jou inhoudelijk uitdagen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden die we er tegenover stellen is een marktconform salaris en een prima pensioenregeling.

    Reageren kan via de volgende link;

    http://www.breinstein.nl/vacatures/vacature-archivaris-informatiespecialist-325580-11.html

  • Henkie

    Deze organisatie is niet te vertrouwen: ze gaan net zo slecht om met mensen als bij Mailprofs.

  • Lisa

    Ik heb ontzettende goede ervaringen met Breinsten. Ze hebben mij aan een leuke functie geholpen.

  • Arnold

    Ook ik ben aan een leuke baan gekomen via Breinstein. Ik heb begrepen dat ze gemiddeld 100 nieuwe inschrijvingen per maand krijgen en niet iedereen aan een baan kunnen helpen. Wellicht dat Breinstein Henkie niet aan een baan heeft kunnen helpen en daarom teleurgesteld is.